Referentie: “De bedden werken uitstekend en zijn technisch perfect.”

Careaz is een zorgorganisatie in het oosten van de Achterhoek die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid ondersteuning biedt op de terreinen wonen, welzijn, zorg en dienstverlening bij ouderen thuis of zo dicht mogelijk bij huis.  Eind 2016 zette Careaz een offertetraject uit voor de aanschaf van nieuwe bedden, nachtkastjes en bijbehorende accessoires, waarbij uiteindelijk de keuze werd gemaakt voor Schell Industries. (meer…)


Hercertificering ISO 9001-2015

We zijn afgelopen maand geaudited door TÜV Nord voor de hercertificering van de ISO 9001-2015. Het certificaat is weer verleend voor de komende drie jaren. Op naar de certificering voor de ISO 14001 – 2015 later dit jaar. We bedanken al onze medewerkers voor hun inzet.  


Eerste leveringen Zorggroep Meander na gunning aanbesteding aan Schell Industries

Schell Industries levert de eerste van de in totaal 335 bedden bij Zorggroep Meander, onderdeel van Espria. Zorggroep Meander kent meerdere soorten zorgafdelingen: psycho-geriatrische, somatische maar ook specifieke revalidatieafdelingen. Na een aanbesteding op basis van een uitgebreid Pakket van Eisen en een intensieve testperiode heeft Zorggroep Meander in 2017 gekozen voor het Queen Better Life bed en bijbehorend onderhoud. (meer…)


Referentie: “Afspraak is bij Schell Industries ook echt afspraak”

Maurice Schonkeren en Nino Schmitz hebben 4 jaar geleden een plan geschreven voor een Woon-zorg omgeving waarvan ze zeker wisten dat ze hun eigen moeder hier met een gerust hart achter konden laten. Niet vanuit een zorgbril maar vanuit een gastvrijheid bril. Technisch passende zorg leveren kunnen meer organisaties. Scheyvenhof richt zich daarmee dan ook veel meer op het welzijn en de hospitality binnen het concept. Wij vroegen Nino over de kracht achter Scheyvenhof en […]


Bouw tweede productiebedrijf in Rzepin (Polen)

Update 20-02-2017: Onlangs is de buitenzijde opgeleverd en kan gestart worden met het inrichten van de verschillende productielijnen. De planning om medio 2017 te kunnen starten met de productie ligt in lijn met de realisatie. 27-10-2016:  Vanwege uitbreiding van onze activiteiten zijn wij gestart met de bouw van ons tweede productiebedrijf in Rzepin te Polen. Verwachte oplevering medio 2017.