Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) hanteren wij, Schell Industries, aangescherpte maatregelen. Hiervoor hebben we zowel intern als extern voorzorgsmaatregelen getroffen om zo de gezondheid van onze eigen medewerkers en die van onze klanten te waarborgen. Wij volgen daarin het beleid van het RIVM, waaronder:

  • Medewerkers met verkoudheid, hoestklachten en/of koorts dienen thuis te blijven;
  • Medewerkers worden op de hoogte gesteld en gehouden van hygiëne- en infectieprotocollen
  • Er worden geen handen gegeven;
  • Desinfecterende gels zijn op verschillende plekken in het bedrijf aanwezig;
  • Daar waar mogelijk faciliteren we medewerkers om thuis te werken;
  • Onze mensen zullen gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) bewaren.

Bereikbaarheid
Daarnaast betekent dit dat onze showroom alleen op afspraak geopend is. Externe afspraken worden daar waar mogelijk door onze medewerkers afgezegd.

Telefonisch via 077 – 475 60 00 en e-mail (info@schellindustries.nl) zijn we gewoon goed bereikbaar.

Service en onderhoud
Reparaties en preventief onderhoud kunnen op dit moment doorgang vinden. Hiervoor geldt dat wij, in aanvulling op de eerder genoemde voorzorgsmaatregelen, de instructies van de zorgorganisatie opvolgen.

Levering en levertijd
Op dit moment heeft de situatie geen invloed op de levering en levertijd. Indien we op uw locatie(s) niet kunnen uitleveren, vragen we aan u om ons hier tijdig van op de hoogte te stellen. Ook indien u wensen heeft met betrekking tot uitlevering, neem contact met ons op zodat wij een maatwerkoplossing kunnen bieden.

Voor de levering via pakketten, zijn de richtlijnen van DHL van toepassing. https://www.dhlparcel.nl/nl/zakelijk/corona-europa

Wij hopen op uw begrip
Met deze maatregelen hopen we een verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Wij hopen op uw begrip en doen er alles aan om u een goede dienstverlening te blijven bieden.

Bij vragen neemt u alstublieft contact op via 077 – 475 60 00,  info@schellindustries.nl of het contactformulier van deze website. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw vaste accountmanager.