Over ons

Wij zijn Schell Industries. Al sinds 1946 ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij een breed scala aan geïntegreerde oplossingen voor een optimale verzorging van patiënten en hulpbehoevenden. Daarmee leveren wij als trots Nederlands bedrijf een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de zorg in ziekenhuizen, instellingen voor ouderen en instituten en klinieken die hoogstaande (medische) zorg aanbieden.

In samenwerking met onze zusterbedrijven en partners kunnen wij een grote verscheidenheid aan producten en diensten aanbieden. Met onze zusterbedrijven kunnen we inmiddels terugkijken op een gebundelde ervaring van ruim 200 jaar.

“De missie van Schell Industries is het ontwerpen, ontwikkelen, verkopen, produceren en afleveren van bedden en bijbehorend meubilair t.b.v. de gezondheidszorg. Dit alles inclusief het leveren van de nazorg en onderhoudswerkzaamheden.”

Als marktleider van gespecialiseerd zorgmeubilair met een eigen visie op zorg zijn we het aan onze positie verplicht om naast innovatieve producten ook zorg te dragen voor betrouwbare nazorg en adequate onderhoudswerkzaamheden. Permanent houden onze medewerkers voor ogen dat ze producten ontwikkelen en produceren voor een sector waarbij emoties en gevoelens op de voorgrond staan. Klantgerichtheid, betrokkenheid, betrouwbaarheid en snelheid van levering en nazorg staan daarbij centraal. Met deze speerpunten zorgen wij voor goede zorg in de zorg: Advice for comfort in care.

Meer weten over Schell Industries?

Onze contactpersonen

Jacqueline Berghs
Jacqueline BerghsManaging Director
Pieter Over
Pieter OverVerkoopleider Benelux
Jelle Schell
Jelle SchellAccountmanager
Anneke Kuijpers
Anneke KuijpersController
Henk Janssen
Henk JanssenSenior purchaser & Qualitymanager
Thijs Smeets
Thijs SmeetsChef montage
Roger Beurskens
Roger BeurskensChef Spuiterij