Kwaliteit & Milieu

Kwaliteitschell industries iso gecertificeerd

Vanzelfsprekend is Schell Industries, als toonaangevende fabrikant van zorgmeubilair, volledig ISO-gecertificeerd. Dat zorgt ervoor dat dit trotse Nederlandse bedrijf, naast de Benelux-landen, ook hoogwaardige kwaliteit levert in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Als marktleider van gespecialiseerd zorgmeubilair is Schell Industries het aan zijn positie verplicht om naast innovatieve producten ook zorg te dragen voor betrouwbare nazorg en adequate onderhoudswerkzaamheden. Maatwerkservice is een speerpunt binnen de bedrijfsvoering en dat zorgt voor goede zorg in de zorg.

MVO

Schell Industries is maatschappelijk betrokken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een kernwaarde binnen de bedrijfsvoering en vormt de basis voor een continu streven naar duurzaamheid.

Schell Industries neemt daarom graag gebruikte (werkende) bedden over tegen een faire vergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van de ouderdom, het merk en het type bed. Schell Industries omarmt het principe van cradle to cradle en zal het afgeschreven bed of nachtkastje een tweede leven schenken of de materialen op milieuvriendelijke wijze recyclen voor hergebruik. Het geeft de medewerkers van Schell Industries voldoening om op structurele wijze een steentje bij te dragen aan een betere wereld.