Met gepaste trots presenteren wij ons nieuwe hoog-laag bed: de Queen Better Life. De Queen Better Life is een doorontwikkeling op de bestaande en succesvolle Queen serie (Queen Basic, Plus, Top) en introduceert een nieuw design met innovatieve verbeteringen om zo het bewonerscomfort en het werkgemak voor het verplegend personeel nog verder te optimaliseren.

Improving life…

Queen Better Life verbetert het leefklimaat. Zo creëert de hoogste stand, van 85 centimeter, een ergonomisch verantwoorde hoogte voor het steeds langer wordende verplegend personeel, en zijn er verschillende mogelijkheden tot geïntegreerde domotica. Met een geïntegreerde tussenstand, op 38 centimeter, is het bed dusdanig laag dat de bewoners veilig in en uit het bed kunnen stappen. De extra lage stand, van 25 centimeter, zorgt ervoor dat het val- en verwondingsgevaar tot een minimum wordt beperkt.

…for everyone

De Queen Better Life is geschikt voor het grootste deel van de bewoners binnen een verpleeg- en verzorgingsinstelling. Met een hefvermogen van 225 kilogram is het bed tevens geschikt voor de zwaardere bewoner. Zo hoeft het verpleegbed bij een zwaardere bewoner zelden te worden gewisseld.

De standaard lengtemaat van 200 of 210 centimeter, in combinatie met een virtuele rug-en fowlerverstelling zorgt ervoor dat ook de langere bewoner het bed kan gebruiken. 

[button link=”https://schell2019.smartchecked.nl/producten/queen-better-life/” size=”medium”]Bekijk meer[/button]