[row cols_nr=”2″]

[col size=”6″]

Pergamijn

[/col]

[col size=”6″]

Pergamijn

“De voornaamste reden dat er voor het Queen Better Life bed is gekozen,  is omdat de functionaliteiten van het bed goed aansluiten aan bij de wensen en behoefte van de doelgroep.”

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, daginvulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt.  Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur.

“Pergamijn heeft ervoor gekozen om een standaard aan te brengen binnen haar hulpmiddelen-pakket, een zogenaamd kernassortiment. Voor het hoog/laag bed is de keuze gevallen op de Queen Better Life van Schell met een aantal extra opties die bij de doelgroep aansluiten, zoals accu, nursingbox en underbedlight.

De voornaamste reden dat er voor het Queen Better Life bed is gekozen,  is omdat de functionaliteiten van het bed goed aansluiten aan bij de wensen en behoefte van de doelgroep, zoals:

  • Extra lage stand
  • Deelbare bedhekken (inzet afbouw vrijheid beperkende maatregelen/ tevens te gebruiken als sta-op hulp)
  • Zitpositie / stoelstand
  • Het bed wordt als stevig en stabiel ervaren.
  • Het bed biedt optimaal cliënt comfort en ziet er stijlvol uit.

Daarnaast is de organisatie achter de bedden ook belangrijk; zo lopen de leveringen van nieuwe bedden goed en in overleg, worden er demo’s gegeven op de woningen aan personeel en neemt Schell actief deel aan de jaarlijkse Pergamijn-Hulpmiddelendag. Periodiek geeft Schell instructie aan technische mensen van Pergamijn. Pergamijn kan hierdoor een aantal storingen zelf oplossen wat kosten besparend werkt.

De gebruikservaringen van personeel en cliënt zijn goed. Beide zijn tevreden.”

Recensie komt tot stand vanuit verschillende afdelingen en functies binnen de organisatie, o.a. ergotherapie, servicebureau, senior medewerker.

[button link=”https://schell2019.smartchecked.nl/referenties” size=”small”]Naar alle referenties[/button]

[/col][/row]