Pieter van Foreest

”Wij ervaren Schell als professionele partner die goed meedenkt in onze behoeften en die van onze cliënten.”

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt ongeveer 25 locaties, biedt thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Er werken 3400 medewerkers bij Pieter van Foreest en ze mogen rekenen op de ondersteuning van zo’n 2400 vrijwilligers.

“Pieter van Foreest vindt dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn en het leven leiden dat je zelf wilt, ook als je hulp en ondersteuning nodig hebt. Wij bieden (complexe) zorg, ondersteuning en behandeling aan ouderen. Of ze nu thuis wonen of in één van de huizen van Pieter van Foreest. Wij willen de gewone dingen boven verwachting goed doen en daarvoor werken we samen, want alleen samen met de cliënt, familie, mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers, buurtgenoten en samenwerkingspartners kunnen we hét verschil maken.

Eind 2019 zijn we gestart met het vervangen van onze toenmalige bedden door de Queen Better Life bedden van Schell. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de bedden en de mogelijkheden die de bedden bieden. Ook zijn we te spreken over de huiselijke uitstraling passend bij onze visie. In samenwerking met Schell worden onze monteurs opgeleid, zodat zij zelf storingen kunnen oplossen en kleine reparaties kunnen verrichten. Wij ervaren Schell als professionele partner die goed meedenkt in onze behoeften en die van onze cliënten.

Kavita Parbhati Singh, Adviseur Facility Management & Duurzaamheid