De door Uw instelling aangeschafte kapitaalgoederen zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten en hebben standaard een garantie van twee jaar. Om deze producten in goede staat te houden, adviseren wij U om onderhoud te (laten) verrichten.  We kennen hierin een aantal mogelijkheden, maar werken bij het verrichten van onderhoud altijd volgens vooraf overeengekomen richtlijnen en afspraken.

We kennen een viertal contractmogelijkheden, te weten:

  • Preventief onderhoud (jaarlijks)
  • All-in onderhoud (idem aan jaarlijks onderhoud echter tussentijdse reparaties en storingen worden ook ingedekt)
  • Kleine onderhoudsbeurt / grote onderhoudsbeurt (voor instellingen waarbij de bedden niet veel verreden worden)
  • Contract op maat (U kunt Uw wensen aan ons kenbaar maken, waarvoor wij voor U een op maat gemaakte aanbieding kunnen maken)

Via onze Servicecoördinatoren kunt U een offerte naar Uw eigen wensen en eisen laten opstellen.

[button link=”mailto:service@schellindustries.nl” id=”E-mail de servicecoördinator” size=”small” newtab=”on”]E-mail de servicecoördinator[/button]

 

Uiteraard kunnen we ook de bedden die nooit onderhoud hebben gehad, maar toch nog een volgende ronde mee dienen te gaan, van een revisiebeurt voorzien. Wij proberen vantevoren een zo nauwkeurige inschatting te maken van de werkzaamheden en de tijd die we hiervoor nodig hebben, zodat U nooit voor verrassingen komt te staan. Onze technisch adviseur komt altijd vrijblijvend bij U op locatie de staat van de bedden en/of nachtkastjes inschatten. Indien nodig, beschikken wij over een beddenpool, zodat wij U altijd van leenbedden kunnen voorzien.

Bekijk ook de brochure…

Brochure-Service-Onderhoud-Schell-Industries