Careaz

“De bedden werken uitstekend en zijn technisch perfect.”

Careaz is een zorgorganisatie in het oosten van de Achterhoek die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid ondersteuning biedt op de terreinen wonen, welzijn, zorg en dienstverlening bij ouderen thuis of zo dicht mogelijk bij huis. Bijdragen aan het levensgeluk van mensen met een kwetsbaar brein, lichaam en/of sociaal netwerk enerzijds en het werkplezier van de circa 700 medewerkers anderzijds, staan bij Careaz voorop. Careaz beschikt over zes (zorg)locaties in Borculo, Dinxperlo en Lichtenvoorde. Eind 2016 zette Careaz een offertetraject uit voor de aanschaf van nieuwe bedden, nachtkastjes en bijbehorende accessoires. “Wij zijn bij Schell Industries terecht gekomen via een medewerker van de Technische Dienst. Deze had eerder bij een andere werkgever gewerkt met de Schell-bedden en was erg te spreken over de kwaliteit van de producten.”

Na het uitbrengen van een offerte werden er een presentatieronde en een proefplaatsing gehouden op twee locaties. Uiteindelijk is de keuze gemaakt voor het Queen Better Life bed van Schell Industries. “De presentatie van Schell Industries was duidelijk beter dan de concurrentie en het bed kwam erg goed uit de test. Met name de stabiliteit, de uitstraling en het grote aantal functies van het verpleegbed werden door onze medewerkers tijdens de proefperiode als positief ervaren. Daarnaast zijn er een heel groot aantal opties en accessoires mogelijk, hierin wordt door Schell Industries goed en actief meegedacht.”

Inmiddels zijn er in 2017 en 2018 een groot aantal bedden geleverd en zijn de verpleegbedden dus al een tijdje in gebruik. “Door onze medewerkers worden voornamelijk de van de deelbare bedhekken en het terugtreksysteem in zowel de rug- als fowlerverstelling gemerkt. De bedden werken uitstekend en zijn technisch perfect. Ook de benadering van de chauffeurs en het meewerken tijdens de leveringen zijn erg goed. Wij zijn dan ook erg te spreken over Schell Industries.”

Huub Hummelink, Hoofd Technische Dienst