Logo Patyna

Patyna

“Al met al kunnen we Schell Industries ten zeerste aanbevelen als een betrouwbare en professionele partner voor zorginstellingen die op zoek zijn naar hoogwaardige producten en diensten.”

Patyna biedt met ruim 3000 medewerkers zorg, welzijn en wonen aan met name ouderen op maar liefst 25 locaties in Friesland. De zorg vindt plaats in de steden en de dorpen op het Friese platteland in de gebieden Súdwest-Fryslân, Leeuwarden, De Fryske Marren, Waadhoeke en Tytsjerksteradiel.

“In 2020 hebben wij met 2 andere Friese zorgorganisaties (Zorgcentrum het Bildt en Hof en Hiem) een selectietraject gehouden voor de gezamenlijke aanschaf van circa 1000 verpleegbedden en matrassen. Na meerdere presentatiedagen waarin onze medewerkers van allerlei disciplines (o.a. zorg, paramedische dienst, technische dienst, schoonmaak, innovatie) de bedden en matrassen hebben mogen beoordelen, hebben de producten ook enkele weken meegedraaid op verschillende locaties en afdelingen. Hieruit zijn de bedden en matrassen van Schell Industries het beste beoordeeld en zijn wij een samenwerking aangegaan.

Dit bevalt ons erg goed. Schell Industries is een toegankelijke organisatie. De offertes zijn duidelijk, bevatten alle details die we nodig hebben en zijn altijd conform aanvraag. De lijnen zijn kort en de samenwerking met Pieter (Over, vertegenwoordiger) is erg prettig. Hij is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en ons te adviseren over de beste oplossingen. We hebben zijn expertise zeer gewaardeerd en hij heeft ons goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes.

Voor onze medewerkers en belanghebbenden zijn in de eerste fase uitstekende informatiebijeenkomsten georganiseerd. Dit zorgde voor draagvlak bij onze medewerkers. Voor vragen en (extra) instructies kunnen we nu ook altijd op Schell Industries rekenen, zodat onze medewerkers de producten goed en veilig gebruiken en wij als organisatie de beste zorg kunnen leveren voor onze cliënten.

Ook bij de implementatie is Schell Industries een flexibele organisatie gebleken. Doordat Schell Industries het transport in eigen beheer heeft wordt er meegedacht met uitleveren. De medewerkers zijn vakkundig en zorgen ervoor dat de bedden en matrassen netjes op de kamers geplaatst worden.

Al met al kunnen we Schell Industries ten zeerste aanbevelen als een betrouwbare en professionele partner voor zorginstellingen die op zoek zijn naar hoogwaardige producten en diensten. Wij hebben inmiddels al meerdere vervolgopdrachten geplaatst.”

Hans Bollen, senior Inkoper