Solis

Zorggroep Solis

” Schell Industries kennen wij alle jaren als een zeer betrouwbare partner”

Diepgeworteld in Deventer en omgeving, staat Solis dicht bij de mensen en hun zorgvragen om te kunnen beantwoorden aan ieders individuele behoeften. Daarbij stellen zij al ruim 750 jaar de cliënt centraal.

Solis biedt deskundige zorg en behandeling aan met name ouderen. Van verpleging en verzorging tot revalidatie, van thuiszorg tot dagactiviteiten. Dit alles met name vanuit meerdere woonzorgcentra, die bij uitstek geschikt zijn als wijkvoorziening én als thuisbasis van waaruit zorg bij mensen thuis kan plaatsvinden. Centraal gelegen in verschillende wijken zijn de centra toegankelijk als gezellig trefpunt voor ontspanning, activiteiten en warme maaltijden voor alle wijkbewoners. En als het thuis echt niet langer kan, dan verhuist men, waar mogelijk, binnen de eigen wijk naar een veilige en bekende plek.

 “Solis doet reeds vele jaren (tientallen jaren) zaken met de firma Schell Industries. In deze jaren hebben wij verschillende type bedden afgenomen, waarover wij telkens zeer tevreden waren. Recentelijk hebben wij bij Schell Industries het nieuwe multifunctionele Queen Better Life bed aangeschaft wat voor onze brede doelgroep zeer goed inzetbaar is. Schell Industries kennen wij alle jaren als een zeer betrouwbare partner.”

Bert Kleine Schaars, Inkoper