Stichting Espria

” Schell Industries is een organisatie met korte lijnen”

Espria is actief onder de consumentenmerken Icare, Evean, Zorggroep Meander, De Trans en GGZ Drenthe. Het Shared Service Center (SSC) Espria voor deze verschillende werkmaatschappijen met daarbinnen meerdere locaties. Een groot deel van de bedden in onze organisatie is al afkomstig van Schell Industries. Bij de werkmaatschappijen is er steeds meer behoefte aan bedden met andere functionaliteiten zoals hoog/laag/laag bedden.

Espria ervaart Schell Industries als een organisatie met korte lijnen: vragen worden snel en correct afgehandeld. Één van de redenen waarom wij al 20 jaar samenwerken. Daarnaast biedt Schell Industries een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De bedden kenmerken zich door een goede kwaliteit en lange levensduur, dit mede door het juiste onderhoud vanuit Schell Industries. Dit wordt door onze medewerkers van de verschillende locaties als zeer prettig ervaren.

Innovatie is tot slot een positief kenmerk van Schell Industries. Zij bieden zorginnovaties vaak als eerste in de markt aan en spelen zeer goed in op de behoefte vanuit de zorgmarkt.

Carla Wolleswinkel – Inkoper