Vivium Zorggroep

“Vanaf het begin is de samenwerking met Schell Industries zeer prettig en dit heeft geleid tot een vlotte en efficiënte implementatie van de nieuwe bedden. Wij ervaren een snelle service en er wordt echt met onze situatie meegedacht.”

Vivium Zorggroep is een toonaangevende zorginstelling in Nederland, die zich met 2500 medewerkers richt op het bieden van hoogwaardige zorg aan ouderen en mensen met een beperking in de regio Gooi en Vechtstreek. Een van de recente ontwikkelingen binnen de zorggroep is de vervanging van oude bedden door nieuwe extra lage verpleegbedden van Schell Industries op locatie Naarderheem.

“In 2022 zijn wij binnen Vivium Zorggroep, Locatie Naarderheem, gestart met het vervangen van de bedden en zijn we overgestapt naar de hoog-laagbedden met bijbehorende nachtkastjes van Schell Industries. Vanaf het begin is de samenwerking met Schell Industries zeer prettig en dit heeft geleid tot een vlotte en efficiënte implementatie van de nieuwe bedden. Wij ervaren een snelle service en er wordt echt met onze situatie meegedacht. Dankzij de duidelijke instructies en demonstraties van Schell Industries zijn de bedden op de juiste manier gebruikt en is er positieve feedback ontvangen van zowel cliënten als zorgpersoneel. Vivium Zorggroep is tevreden met de keuze om over te stappen naar deze moderne bedden en heeft als doel om in 2024 alle bedden op locatie Naarderheem te vervangen door de Queen Better Life bedden van Schell Industries. Al met al een geslaagde samenwerking en een stap vooruit in de zorg voor de cliënten van Vivium Zorggroep.”

 Dionne Deemter, Teamleider Facilitair